Pollenallergi- hur är det egentligen?

13 maj 2015 |
Josefin Mårtensson

"Tröttheten påverkar mig mycket. Jag orkar inte lika mycket. Det är svårt att träna pga astman som blir värre under pollensäsong. Dåliga dagar kan jag inte gå utanför dörren utan att få ett astmaanfall."

Elias delar VIKTIG information

3 februari 2015 |

Jag har flera gånger funderat över vad som skulle hända om jag fick en allergichock på stan. Skulle de runt omkring hjälpa till? Visst, jag har alltid en adrenalinspruta i ryggsäcken, men det vet ju inte de. Borde jag ha en lapp i plånboken med min allergiinformation? Vem skulle hitta den, eller ens leta? För några veckor sedan snubblade jag över lösningen när jag upptäckte Iphone-funktionen ”Medicinskt ID”.

Favorit i repris: Joanna, veckans medlem

27 november 2014 |
Josefin Mårtensson

Under förra året intervjuade vi "Veckans medlem" på bloggen. Som en del av UA20- kampanjen uppmärksammar vi dessa igen. Det är medlemmarna som är basen, ryggraden, hoppet och framtiden i UA. Det är de som skapar och utvecklar organisationen.

Favorit i repris: Rickard, veckans medlem

12 november 2014 |
Josefin Mårtensson

Som en del av UA20- kampanjen uppmärksammar vi veckans medlemmar från 2013 igen. Det är de som är basen, ryggraden, hoppet och framtiden i UA. Det är medlemmarna som skapar och utvecklar organisationen. 

Ungdomsläger dag 4

25 juni 2014 |

Dagen började med en lång natt… klockan 01.57 väckte de skadeglada ledarna Joel och Erika oss. När de hade väckt alla berättade dem att vi skulle spela basket, kanske så var det hämden sen vi lade en massa sniglar utanför Erikas dörr (Ledaren Linnéas idé).

Ungdomsläger dag 3

24 juni 2014 |

Vilken fantastisk dag vi har haft! Vi cyklade och cyklade i ett skiftande väder och under resan upptäckte vi många intressanta saker, som en död räv vid vägrenen som ett exempel. Cykling, cykling, cykling och ännu mera cykling. Det blev trots allt 2 mil!

Ungdomsläger dag 2

23 juni 2014 |

Vi började dag två med en stärkande frukost sedan värmde vi upp inför ett teoripass med hjälp av två fartfyllda omgångar ”hela havet stormar”.

Ungdomsläger dag 1

22 juni 2014 |

Efter vår ankomst till centralen, åkte vi en minibuss på väg till lägret. Efter en stund fick vi syn på en polis på en segway, som stog stilla vid ett rött ljus. När vi alla hade anlänt till lägret, var vi alla hungriga och nyfikna.