Almedalen 2017

6 juli 2017 |
Sandra Jansson

Nu är vi på väg hem från en fullspäckad vecka i Visby under 2017 års Almedalsvecka. En vecka som varit fylld av spännande möten, seminarium och mingel. Med nya intryck, kontakter och erfarenheter känner vi oss nöjda och fyllda av energi. 

Lokalföreningskickoffen 2016!

2 maj 2016 |
Sofie Casserlöv

Varje år samlas ca 15-25 personer från alla Unga Allergikers lokalföreningar och förbundsstyrelse för att utbyta erfarenheter, ta del av utbildningar och ha kul och lära känna varandra. Vi kickar helt enkelt igång verksamhetsåret med varandra!

Tack för en härlig årsmötesperiod!

30 mars 2016 |
Emil Erstrand

Unga Allergiker består så här i början av året av åtta stycken lokalföreningar och en förbundsstyrelse, som tillsammans utgörs av nästan femtio fantastiska barn, unga och unga vuxna! Wow!

Behåll skolmiljarden!

16 december 2015 |
Josefin Mårtensson

Unga Allergiker undertecknar en skrivelse som vill att regeringen behåller det statliga stödet för upprustning av skollokaler på en miljard i enlighet med vad som aviserats tidigare!

Medlemsträffen 2015

27 november 2015 |
Emil Erstrand

Runt klockan åtta på kvällen den 13 november möttes alla upp vid Ånnaboda Storstenshöjden utanför Örebro. Vad som sedan väntade var en helg fylld med lekar, aktiviteter, föreläsningar, samtal, underhållning, dans, härligt häng och massvis med mat.

Allergifamiljedagar!

24 november 2015 |
Josefin Mårtensson

Den 7-10 april 2016 anordnar Astma- och Allergiförbundet en helg för alla familjer med en ungdom mellan 12-16 år med svår födoämnesallergi.

Dags att uppdatera ditt medlemskap för i år!

10 november 2015 |
Sofie Casserlöv

Det finns många bra anledningar till att fortsätta vara medlem hos Unga Allergiker. Du får ta del av en massa kul aktiviteter, bedriva påverkansarbete och hänga med på läger!

Möt UA:s valberedning

21 oktober 2015 |
Josefin Mårtensson

Vilka är valberedningen?

Nu har valberedningen träffats för första gången och lagt upp en första strategi för att hitta bästa styrelsen till RÖ2016!

Valberedningen består av tre tjejer med olika erfarenhet av UA och engagemang.