Tack för en härlig årsmötesperiod!

Nu är Unga Allergikers årsmötesperiod slut och jag kan återigen konstatera: vilka grymma medlemmar vi har, och vilket superår detta kommer bli!

Unga Allergiker består så här i början av året av åtta stycken lokalföreningar och en förbundsstyrelse, som tillsammans utgörs av nästan femtio fantastiska barn, unga och unga vuxna! Wow! Jag vill passa på att säga ett extra stort VÄLKOMNA till de femton helt nya styrelsemedlemmarna runt om i landet!

Årsmötena har i nästan samtliga fall inneburit en rolig aktivitet i samband med mötet. Exempelvis besökte UA Värmland på Boda Borg, UA Gävleborg bowlade, UA Stockholm körde Prison Island (typ Fångarna på fortet), UA Väst pysslade osv. Det ska bli väldigt kul att ännu ett år få följa och lyfta allt engagemang som bubblar i lokalföreningarna. Redan om några veckor, helgen 22-24 april, är alla som är aktiva i lokalföreningsstyrelser välkomna på en kickoff! Där kommer vi ha styrelseutbildning, äta och snacka gött och dela med oss av erfarenheter. Ännu en supervår för UA!

Jag vill avsluta med lite uppmuntrande ord till dig/er som kanske sitter hemma och känner i fingrar och tår att ni verkligen vill engagera er, eller åtminstone är lite nyfikna på det. Hör av er till mig! Det finns alltid plats och vilja för mer engagemang i de existerande lokalföreningarna. Och har du inte en lokalförening nära dig – då hjälps vi åt att starta en! Det är superlätt!

Varma vårhälsningar,

Sofie
Verksamhetsutvecklare

'