Anmälan till årets sommarläger är nu öppen!

Häng med oss till Södergården i sommar! Det kommer bli en vecka fylld med äventyr, härliga möten och massa roliga aktiviteter. Det vill du inte missa! 

Sommarlägret pågår mellan den 3-8 juli och är till för dig som är medlem och mellan 11-17 år. Allt kommer självklart vara anpassat efter de allergier/astma som finns hos deltagarna – alla som vill ska kunna delta!

Anmälan
Först till kvarn gäller och sista anmälningsdag är 31 mars. Fram till dess kan du ändra eller ta bort din anmälan. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemejl med betalningsinstruktioner och praktisk information. Senast den 8 april ska betalningen vara gjord och därefter är pengarna inte återbetalningsbara. Anmäl dig här.

Avgiften är 1000 kr/deltagare. Din resa till och från Södergården bokas och betalas av UA, men du ska klara av att resa själv.

UA vill att alla unga ska ha möjligheten att komma på lägret. Vill du/ditt barn åka men saknar pengar till avgiften? Då finns möjligheten att söka bidrag från Majblomman: http://www.majblomman.se/Sok-bidrag/ eller hör av dig till Klara på klara.lundahl@ungaallergiker.se

Har du frågor och funderingar om lägret? Då är du varmt välkommen att kontakta UA:s verksamhetsutvecklare Klara Lundahl på 070 522 11 96 eller klara.lundahl@ungaallergiker.se

Vi hoppas att du vill hänga med på sommarlägret och skapa minnen för livet!

Vi ses!

'