Vårpeppen

Välkommen till Vårpeppen 2018 med UA och SCUF! Den 4-6 maj är det dags för Unga Allergiker och Svenska Celiakiungdomsförbundet att slå våra kloka organisationer ihop och tillsammans skapa en helg full av kunskapsutbyte och gemenskap!

Vårpeppen 2018 är en träff som anordnas för dig som är aktiv i UA eller SCUF, och för dig som ännu inte är aktiv men nyfiken på vad engagemang inom förbunden innebär.

Tillsammans kommer vi öka våra kunskaper i styrelse- och föreningsarbete, fördjupa oss i vad ideellt engagemang innebär och ha två fantastiska dagar tillsammans! Det är medlemmarna som utgör UA och SCUF och får förbunden att växa, och denna träff är en bra chans för er att träffas och lära känna varandra, utbyta erfarenheter och peppas i era engagemang.

Helgens innehåll
Vi ses fredagen den 4 april på UA:s kansli i Stockholm och äter middag tillsammans, sedan är de nästkommande två dagarna fyllda med bland annat gästföreläsare, workshops och roliga aktiviteter. Träffen avslutas klockan 14:00 på söndagen den 6 maj.

Kostnadsfritt att delta
UA och SCUF står för resor, logi och lokal, vilket innebär att träffen är gratis att delta på för alla medlemmar.

Frågor
Har du frågor om Vårpeppen 2018 kan du maila UA:s verksamhetsutvecklare Klara på klara.lundahl@ungaallergiker.se eller SCUF:s verksamhetsutvecklare Matilda Köpcke på matilda.kopcke@scuf.se.

Vi hoppas att vi ses på Vårpeppen 2018! Ju fler vi är, desto bättre kommer denna träff att bli! 

Anmäl dig här!
https://sv.surveymonkey.com/r/HBXQS3D

'