Riksöverläggningen 2018

Äntligen är det dags att börja peppa inför och anmäla sig till en av årets stora händelser: Unga Allergikers Riksöverläggning 5-7 oktober i Ånndaboda utanför Örebro!

VAD HÄNDER UNDER RÖ?
Riksöverläggningen (RÖ) är Unga
Allergikers högsta beslutande organ. Det kan lättast beskrivas som ett lokalföreningsårsmöte fast på riksnivå, som pågår en hel helg! Under helgen kommer vi bl. a. välja en ny förbundsstyrelse, valberedning och revisorer. Vi kommer också lägga upp en plan för UA:s inriktning de kommande åren. Utöver möten och diskussioner kommer det bjudas på lekar, fest och en massa kul!

VEM FÅR KOMMA?
Varje lokalförening skickar ett antal ombud till RÖ. Det är dessa ombud som får rösta på RÖ, men alla medlemmar är välkomna att diskutera frågorna och lämna förslag! Tillsammans skapar vi framtidens UA!

NÄR & VAR?
Tid: 5-7 oktober, fredag kväll till söndag eftermiddag.
Plats: Ånnaboda, Örebro

HUR ANMÄLER JAG MIG?
Det är helt gratis att delta och UA bokar och bekostar även din resa. Sista
anmälningsdatum är 31 augusti. Du anmäler dig HÄR!

VILL DU SITTA I FÖRBUNDSSTYRELSEN ELLER SKRIVA MOTIONER?
En motion är ett slags förslag som en medlem eller ombud kan lämna till RÖ. Du hittar mer information om motioner samt en motionsmall i det bifogade dokumentet längre ner på sidan. Motionerna ska skickas senast 10 augusti till styrelsen@ungaallergiker.se. Har du frågor som rör motioner, stadgar eller mötespunkter är du välkommen att kontakta styrelsen.

Vill du nominera någon (eller dig själv!) till förbundsstyrelsen eller valberedningen? Skicka in nomineringen till valberedning@ungaallergiker.se
senast den 31 augusti. Hör gärna av dig till valberedningen om du har frågor kring vad det innebär att sitta i en styrelse/valberedning.

VAR HITTAR JAG ÅRSMÖTESHANDLINGARNA?
Senast tre veckor innan RÖ kommer alla nödvändiga handlingar läggas upp på denna sida.

Har du frågor som rör det praktiska kring resor, boende och mat är du varmt
välkommen att kontakta kansliet på klara@ungaallergiker.se eller 0705 - 22 11 96.

Tillsammans gör vi detta till världens bästa helg!

Dokument

'