Information om aktiviteter

UA anordnar flera roliga aktiviteter varje år!

För att vara med på Unga Allergikers aktiviteter behöver du vara medlem. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. Här blir du medlem. 

Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter – därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. På aktiviteterna finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. 

För att så många som möjligt ska kunna delta på våra aktiviteter försöker vi alltid att hålla en låg deltagaravgift, de flesta aktiviteter är helt gratis. 

Vanligtvis reser våra deltagare på egen hand till och från våra aktiviteter. Vid gemensam resa väljs alltid billigast färdsätt. Har du allergi som gör det omöjligt för dig att färdas med det billigaste alternativet hittar vi självklart andra lösningar. 

Exempel på aktiviteter som vi anordnar är sommarläger, utbildningar, pyssel och medlemsträffar. Många aktiviteter genomförs av lokalföreningarna. Se vilken lokalförening du tillhör på startsidan.

'